Henriëtte Roland Holstweg 702533 ST Den Haag
Telefoon: +31 6 18 67 13 55

ClubnieuwsDe jeugd bekert verder……

20 september 2019by Hpsvvoetbal0

 

Doordeweekse wedstrijden. Een beetje haasten met werk en eten, maar wel altijd leuk. En er stond dit keer onverwacht toch nog wat op het spel. Concurrent Houtwijk verloor maandag namelijk hun inhaalwedstrijd. Ze hadden dit keer niet het thuisvoordeel. En dat was te merken… Wippolder verslaat ze met maar liefst 5-1.

Aan ons de taak om van de laatste poulewedstrijd tegen RKDEO een leuke pot te maken. Wie weet kunnen we op doelsaldo toch nog door naar de volgende ronde van de beker. Ik ben zelf ietsje later uit mijn werk. Maar Nigel kon daar echt niet op wachten en had er al 2 in liggen. En eigenlijk is het de 1e helft eenrichtingsverkeer.
De ene na de andere kans wordt gecreëerd. Onze jongens zijn gretig om in balbezit te komen en te blíjven.

Nigel, Marouan, Dylan en Justin zijn de doelpuntenmakers. Maar ik zou de rest tekort doen als ik ze niet zou noemen. Want RKDEO heeft het zwaar tegen ons.
Kelvin heeft nog wel 2 mooie en belangrijke reddingen. Maar verder zijn het Michael, Valentyno, Stijn, Kevin, Dylan, Sam, Shahmeer en Danilo die domineren. De geblesseerde David moedigt vanaf de bank aan. Ruststand 7-0.

Na rust starten we in een iets andere opstelling. Valentyno gaat even in de spits lopen en laat na de aftrap gelijk zien dat ie daar ook kan spelen. Hij gaat 1 op 1 op de keeper en scoort gelijk.
RKDEO is het dan zat en gaat op zoek naar een tegendoelpunt. Achterin staan we soms te diep en met Valentyno voorin kunnen we achterin niet meer gokken op onze snelheid. RKDEO maakt er 2 achter elkaar. Ons doelsaldo is nu niet genoeg.
Het lukt ons even niet om scherp te zijn op het middenveld.

Valentyno maakt cool zijn 2e, 9-2.
En in de laatste 10 minuten maken we alles weer dubbel en dwars goed. De kansen komen weer. Shahmeer gaat steeds beter voetballen en onderschept samen met Marouan en Danilo vaak de bal. Helaas voor Sam willen zijn kansen er niet in.
Nigel maakt zijn 5e van de avond. Marouan schiet de belangrijke bal binnen waardoor we op doelsaldo 1e in de poule staan. Hij laat van blijdschap alle meisjes uit Nootdorp zijn sixpack zien.
En voor de keeper van RKDEO wordt het nog ietsje erger als Nigel zijn 6e en 7e maakt!
Eindstand 2-13.

Super gedaan toppers. Een compleet nieuw team dat gelijk 1e wordt in de bekerpoule. We kijken uit naar de competitie.

Hpsvvoetbal

Laat een bericht achter

Je e-mail adres word niet gedeeld! Verplichte velden zijn aangegeven met een *

WIL JIJ OOK LID WORDEN VAN HPSV?

OVER HPSV

In het jaar 1917 hadden een aantal Haagse politiemannen al de behoefte om een voetbalvereniging op te gaan richten met als doel de kracht en de algemene lichaamsverbetering te bevorderen. De oprichting van een voetbalvereniging kwam niet van de grond maar de heren Snethlage, Spetter, Melse, Riemvis en De Willigen namen wel het initiatief om op bescheiden schaal voetbalwedstrijden te organiseren.

Kalender

september 2019
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

©copyright HPSV. Alle rechten voorbehouden.