Henriëtte Roland Holstweg 702533 ST Den Haag
Telefoon: +31 6 18 67 13 55

ClubnieuwsHPSV Jeugd? jawel, ze zijn terug !

10 september 2019by Hpsvvoetbal0

Hpsv heeft ooit 9 elftallen gehad en jeugd en dat alles op 1 veld. na afgelopen jaren echt het dieptepunt te hebben bereikt komt de club toch echt weer op de voetbalkaart. Niet alleen de senioren (4 heren en 1 damesteam) maar na zeer lange afwezigheid ook weer een jeugdteam onder 16.  Afgelopen zaterdag beleefde zij en HPSV hun primeur, de 1e (beker) wedstrijd…..

 

Het fluitje gaat, de bal rolt.. het nieuwe voetbalseizoen is dan eindelijk echt begonnen.
Afgelopen jaren was het altijd weer een leuke en spannende voorbereiding. Maar dit seizoen helemaal. Onze jongens hebben namelijk de keuze gemaakt voor een nieuwe uitdaging bij een andere club.
Dennis heeft daarmee iets unieks voor elkaar gekregen. Want om in deze tijd 14 nieuwe spelers binnen te halen in 1 leeftijdscategorie, waarvan een groot deel ook nog eens jaren op selectie niveau heeft gespeeld is geweldig voor een club.

De jongens worden met open armen ontvangen bij Hpsv. Het complex ligt fantastisch midden in het haagse park. De sfeer is goed onderling, we gaan er een leuk jaar van maken samen.

Als vlagger stond ik klaar voor een stevige pot voetbal tegen die lange gasten van Wippolder. Maar het verbaasde me wat een voetbal al in onze ploeg zit. Er werd soms fantastisch gecombineerd. Ook individueel werden er leuke acties uitgegooid. En die dieptepasses zorgden voor veel gevaar.

En daar maakt Dylan na een paar minuten al gebruik van. Hij gaat 1 op 1 en schiet in de korte hoek raak en maakt daarmee het 1e jeugd doelpunt van Hpsv in de geschiedenis. Justin verdubbelt de score met een keihard schot tegen de touwen.

Achterin, waar het allemaal begint, staat het ook prima. Vooral het duo Stijn en Valentyno speelt als De Ligt en Van Dijk.
En dan wisselen Dennis en Herman zoals ze elke week wel zouden willen. Nigel komt in de ploeg maakt een hattrick, geeft 2 assists en wordt man of the match.
Ook Marouan vindt 2x het doel. En we zien een paar hele mooie assists. Eigenlijk wil ik iedereen wel noemen in het verslag want het was een goede teamprestatie.

Eind 2e helft is de energie een beetje op. Wippolder maakt nog 2 eretreffers. Het mag de pret niet drukken. Eindstand 7-2.
Een super begin. Met vertrouwen op naar de volgende wedstrijd.

 

 

Hpsvvoetbal

Laat een bericht achter

Je e-mail adres word niet gedeeld! Verplichte velden zijn aangegeven met een *

WIL JIJ OOK LID WORDEN VAN HPSV?

OVER HPSV

In het jaar 1917 hadden een aantal Haagse politiemannen al de behoefte om een voetbalvereniging op te gaan richten met als doel de kracht en de algemene lichaamsverbetering te bevorderen. De oprichting van een voetbalvereniging kwam niet van de grond maar de heren Snethlage, Spetter, Melse, Riemvis en De Willigen namen wel het initiatief om op bescheiden schaal voetbalwedstrijden te organiseren.

Kalender

september 2019
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

©copyright HPSV. Alle rechten voorbehouden.