Henriëtte Roland Holstweg 702533 ST Den Haag
Telefoon: +31 6 18 67 13 55

Geen categorieSpectaculair begin bekervoetbal HPSV 1

3 september 2019by Hpsvvoetbal0

Afgelopen zaterdag 31 augustus 2019 startte het beker programma. HPSV 1 kon vol aan de bak aangezien het gerenommeerde GDA 1 op bezoek zou komen. GDA is de kampioenskandidaat in de 4e klasse. Het kampioenschap seizoen 2018/2019 moesten zij aan Loosduinen laten maar met een versterkte selectie zal het dit seizoen moeten gaan gebeuren. HPSV was dus gewaarschuwd zeker ook omdat afgelopen seizoen 2 x zwaar van hen werd verloren. Echter de frisse wind welke door HPSV waait, het betere voetbal en de gelukkig zeer fors toegenomen selectie (kwantitatief en kwalitatief) zou weleens voor een verrassing kunnen zorgen en dat bleek gelukkig ook zo te zijn.

Om 14.30 uur stormde het op het  Zuiderpark, de thuishaven van HPSV. Toen deze wat ging liggen met het rust signaal stond het 4 – 0 voor de mannen van Ricardo. Geconcentreerd en knokkend voor elke meter werd GDA bestreden. Martin hield met enkele goede reddingen zijn doel schoon en GDA werd tot 4 x verrast door een uitstekend spelend HPSV. Zij hadden bovendien geen enkele grip op de snelle en goede spitsen. Jody opende de score, Leroy maakte de 2e en de 3e. Uit een strafschop scoorde Danny zijn 1e voor HPSV en de 4e van de wedstrijd. GDA wist totaal niet wat hen overkwam? Was dit de tegenstander welke zij wel even opzij gingen schuiven. Zat er onderschatting bij hen? Zou zo maar kunnen maar dat maakte de prestatie zeker niet minder.

In de rust uiteraard de nodige complimenten maar ook waarschuwingen door Ricardo, de 2e helft zou een getergd GDA aantreden en de wedstrijd zou weer starten met 0 – 0.

HPSV ging echter door met waar zij geëindigd waren. Goed voetballen en scoren…Jody was los en maakte zowel de 5 en  6 tegen 0. Alles en iedereen van HPSV kneep zich in de armen. wat was er hier nu gaande? kon en bestond dit echt? Ook de tegenstander staarde vol ongeloof, zij speelden namelijk gewoon een prima pot. Met nog zo’n 20 minuten te gaan draaide de wedstrijd echter volledig. De 6 -1 kwam op het bord en HPSV stortte in. Noodgedwongen wissels, conditie welke op was, HPSV liep op het tandvlees. GDA profiteerde uiteraard, gewoon een uitstekende ploeg met veel kwaliteit. Het werd 6 – 2, 3, 4 en een eigen doelpunt 6 – 5.  gelukkig floot de goed leidende scheidsrechter daarna voor het eindsignaal.

Buiten de overwinning was zeker een goed HPSV het gesprek van de dag. Dit beloofd wat voor de competitie. Complimenten aan iedereen en succes komende zaterdag wanneer de uit wedstrijd tegen Monster wacht.

 

Hpsvvoetbal

Laat een bericht achter

Je e-mail adres word niet gedeeld! Verplichte velden zijn aangegeven met een *

WIL JIJ OOK LID WORDEN VAN HPSV?

OVER HPSV

In het jaar 1917 hadden een aantal Haagse politiemannen al de behoefte om een voetbalvereniging op te gaan richten met als doel de kracht en de algemene lichaamsverbetering te bevorderen. De oprichting van een voetbalvereniging kwam niet van de grond maar de heren Snethlage, Spetter, Melse, Riemvis en De Willigen namen wel het initiatief om op bescheiden schaal voetbalwedstrijden te organiseren.

Kalender

september 2019
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

©copyright HPSV. Alle rechten voorbehouden.