Henriëtte Roland Holstweg 702533 ST Den Haag
Telefoon: +31 6 18 67 13 55

ClubnieuwsZaterdag 23 november 2019, 100 jaar HPSV!

28 november 2019by Hpsvvoetbal0

(kort) Verslag van de geweldige jubileum dag van HPSV.

Vroeg op de club aanwezig en daar binnenkomen in een leuk aangeklede, met bloemen en ballonnen, versierde kantine. Organisatie comité had dat goed geregeld. Om 12.00 uur zou er een gezamenlijke lunch zijn met de deelnemende teams van die dag, Oud HPSV, Haarlem, team jaren 90 en huidige selectie. Vanaf 11.00 uur druppelde een ieder al binnen en kon het feest der herkenning en grote reünie beginnen. Het was dus al vroeg druk en gezellig bij HPSV.

Na de prima verzorgde lunch konden zowel Oud HPSV als Oud Haarlem zich gaan omkleden. helaas bleek Haarlem zwaar onder vertegenwoordigd en oa ondergetekende kleedde zich ook om om 2 teams te kunnen formeren. Een herhaling van de 1e officiële wedstrijd ooit gespeeld door HPSV werd het dan wel niet maar daarom zeker niet minder geslaagd. 2x Een half uur werd er een heerlijke leuke wedstrijd gespeeld onder prima omstandigheden. De wedstrijd eindigde na een 1 -3 tussenstand voor “Haarlem” in een terechte 3 -3. Nu deed de uitslag er uiteraard niet toe, wat telde was natuurlijk het weerzien van oud leden en het zeer veel aanwezige publiek! Na de wedstrijd een leuk en goed optreden van muziek korps Metro

Wedstrijd 2 stond om 15.00 uur op het programma.  De (kampioens) selectie van jaren 90 tegen huidige selectie. Ook dat was een genot om naar te kijken, en ook deze wedstrijd werd bekeken door zeer veel aanwezigen. Uiteraard waren de ouderen uit de jaren 90 niet opgewassen tegen huidige selectie, 8 – 0 maar zij lieten wel zien het voetballen niet te zijn verleerd.

Ook hierna weer een muzikaal intermezzo van Metro voordat om 17.00 uur de receptie bij Parkoers zou starten.  Een wat voor een receptie!   Zeer druk bezocht en uitstekend georganiseerd!. Voorzitter Ian Meere hield rond 18.15 uur een speech en uiteraard hoort daar ook een officieel gedeelte bij. De organisatoren van deze dag, Joh Mulder, Peter Jongejan, Rob Brink en Henny Meijer kregen een speciaal dankwoord en bloemen. Marianne Meijer (40 jaar lid) en Danielle Cornelissen (25 jaar lid) werden gehuldigd. Daarna was het de beurt aan de KNVB, vertegenwoordigd door Kees Wenneker die HPSV kwam feliciteren. Onder begeleiding van mooie woorden en gelukwensen kreeg HPSV een mooi aandenken en vlag.  Uiteraard werd ook het boek van en door John Mulder: Waakzaam, dienstbaar en 100 jaar aan de bal gepresenteerd. Zie hiervoor het aparte bericht.

Hierna kon het onofficiële gedeelte weer van start. Tot 20.00 uur duurde deze zeer gezellige bijeenkomst.

Aangezien we vriendelijk doch dringend werden verzocht het pand te verlaten en bijna niemand zin had om al afscheid te nemen werd eea voortgezet in en bij HPSV. De kantine heeft in jaren niet zo uitgepuild. Veel oude verhalen werden uiteraard opgehaald en gedeeld. Tot ongeveer 00.00 uur is dit doorgegaan.

Ik wil iedereen bedanken voor deze bijzonder geslaagde en mooie dag. 100 Jaar, dat is voor weinig verenigingen weggelegd. We hebben allemaal kunnen ervaren wat een geldige clup HPSV eigenlijk is. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de komende decennia ook zo te houden!

 

Bedankt!

 

Dan Hageman

PS Van deze prachtige dag zijn uiteraard ook foto’s , deze worden snel op de site geplaatst

 

 

Hpsvvoetbal

Laat een bericht achter

Je e-mail adres word niet gedeeld! Verplichte velden zijn aangegeven met een *

WIL JIJ OOK LID WORDEN VAN HPSV?

OVER HPSV

In het jaar 1917 hadden een aantal Haagse politiemannen al de behoefte om een voetbalvereniging op te gaan richten met als doel de kracht en de algemene lichaamsverbetering te bevorderen. De oprichting van een voetbalvereniging kwam niet van de grond maar de heren Snethlage, Spetter, Melse, Riemvis en De Willigen namen wel het initiatief om op bescheiden schaal voetbalwedstrijden te organiseren.

Kalender

november 2019
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

©copyright HPSV. Alle rechten voorbehouden.