Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/boldthemes_functions.php on line 971 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/boldthemes_functions.php on line 998 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/boldthemes_functions.php on line 998 Deprecated: Required parameter $title follows optional parameter $simple in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/boldthemes_functions.php on line 1576 Deprecated: Required parameter $subtitle follows optional parameter $simple in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/boldthemes_functions.php on line 1576 Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/config-meta-boxes.php on line 329 Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/config-meta-boxes.php on line 329 Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/3/a/hpsvvoetbal.nl/httpd.www/wp-content/themes/oxigeno/framework/config-meta-boxes.php on line 329 Sponsoren – Hpsv Voetbalclub
 
Henriëtte Roland Holstweg 702533 ST Den Haag
Telefoon: +31 6 18 67 13 55

HomeSponsoren

Op dit onderdeel van deze site kunt u alle informatie vinden over sponsoring bij HPSV.
De sponsorcommissie heeft een ondersteunende rol in de ambities van HPSV. Wij hebben als doelstelling extra financiële middelen te genereren, zodat de sportieve ambities van de vereniging ondersteund kunnen worden.

De vereniging en sponsorcommissie hebben als beleid dat deze financiële middelen binnen HPSV vereniging breed worden ingezet.Dit houdt in dat niet alleen de herenselectie hiervan profiteert maar ook de overige senioren, dames en de zaalafdeling.

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen Jeroen van der Zijden (06-53383984)

HPSV sponsorcommissie
E-mailadres: sponsoring-hpsv@outlook.com

Mogelijkheden sponsoring:
Reclamebordsponsoring (incl. vermelding op de website)Kosten reclamebord kost € 200,- per jaar excl. BTW met een contract van 2 jaaren dit is inclusief het maken van het bord.

Hieronder vindt u informatie m.b.t. andere sponsormogelijkheden:

Sponsoring van teams
Het is mogelijk om een team te sponsoren, bijvoorbeeld met kleding, tassen, etc.
U kunt een Team sponsoren met uw bedrijfsnaam erop (shirtsponsor, tassen, trainingspakken, inlooptruien of broeksponsor).

Wedstrijdbal
Thuiswedstrijd a € 50, – excl. BTW U wordt vermeld in de kantine en op de website.

Banner op de website
De kosten voor een banner op onze website zijn € 100,- excl. BTWU krijgt een banner op de website van HPSV (www.hpsv.nl) van uw organisatie of bedrijf.

Interesse?
Laat het ons weten via sponsoring-hpsv@outlook.com of telefonisch via Jeroen.

https://hpsvvoetbal.nl/wp-content/uploads/2019/02/Hoofdsponsor.jpg

WIL JIJ OOK LID WORDEN VAN HPSV?

OVER HPSV

In het jaar 1917 hadden een aantal Haagse politiemannen al de behoefte om een voetbalvereniging op te gaan richten met als doel de kracht en de algemene lichaamsverbetering te bevorderen. De oprichting van een voetbalvereniging kwam niet van de grond maar de heren Snethlage, Spetter, Melse, Riemvis en De Willigen namen wel het initiatief om op bescheiden schaal voetbalwedstrijden te organiseren.

Kalender

juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

©copyright HPSV. Alle rechten voorbehouden.